Lediga tjänster

Vi – On the rocks group, är en liten företagsgrupp som har två musselbarer, ett creperie, ett destilleri & bryggeri och en musselfabrik
Vi – är Rock’n’roll i galon – lite kaxigt, men med ödmjukhet, nyfikenhet och kunskap.
Vi – söker dig som känner dig som en av oss!

 Våra musselbarer ligger på Lyckorna utanför Ljungskile, den första och Märtas hemmahamn. Här kan du också följa med Märta ut på spännande musselexpeditioner. Den andra Musselbaren ligger på Smögen, ute på Kleven, med Klevens tre (snart fyra) kök! Men var det inte tre Musselbarer, kanske du undrar? Jo, vi har haft två fantastiska säsonger i Lysekil också, men är inte där i år.
Creperiet ligger i en mysig lite galleria, mitt i Ljungskile.
Klocktornet Destilleri ligger just i Klocktornet, på Lyckorna.

Crêperie & Vänner – men inte utan dig!

Servis och kockar sökes till oss på Crêperie & Vänner med placering i Ljungskile – pärlan mellan hav och fjäll och 6 mil norr om Göteborg. Crêperie & Vänner – med smak av Ljungskile

Vårt mål är att tillaga galetter, crêpes och bistro rätter med mestadels svenska råvaror och helst lokala i enlighet med vår matfilosofi, även om en eller annan långväga delikatess kan leta sig in på menyn ibland.

Vi vill att miljön, baren och restaurangen skall vara välkomnande – som ett andra vardagsrum i Ljungskile.

Crêperie & Vänner är en del av Musselbaren (Ljungskile och Smögen) och du kan därför ibland känna igen såväl personal som vår ambition att skapa fans och vänner i allt vi gör.

Köket:

Nu söker vi dig som har erfarenhet av matlagning och brinner för att jobba med det lokala och säsongsbaserade skafferiet. Vi ser gärna att man har några års erfarenhet och är van vid stundtals högt tempo, tjänsten är fast anställning.

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att kontakta vår köksansvarige Patrickstromvall@musselbaren.se och berätta mer om dig själv.

Servisen:

Vi söker även dig som brinner för service och alltid har ett leende med dig, intresserad av mat & dryck i kombination, tycker om högt tempo och mycket att göra. Du tycker det är kul och inspirerande att sälja in menyn och det lite oväntade till gästerna. Vi ser gärna att man har minst 2 års erfarenhet av servering. Tjänsten är för säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Låter detta som något för dig? Tveka då inte att kontakta vår restaurangansvarige carita.wennergren@musselbaren.se och berätta mer om dig själv.

Nu söker vi dig som starkt vill bidra till att nå vårt mål – att bli en av västkustens bästa restauranger i fråga om upplevelse, mat, dryck och arbetsglädje!

För din ansökan kontakta carita.wennergren@musselbaren.se
Vi ser fram emot att höra just från dig!